Wrap it-bind

Visste du at?

Frihet er å kunne gjøre det vi ønsker og når vi ønsker det. Zonai ønsker å fokusere på enkelhet, renslighet og komfort som hjelper oss med å få mest ut av denne fantastiske følelsen.

For eksempel når du trenger å skifte bind mens du går på fotturer, arbeider eller er i selskap – også står du der uten tilrettelagt bøtte. Hva ville du gjort?

Vår løsning er enkel. Wrap it – er en praktisk løsning for hygieneprodukter. Det forsegler bindet med en miljøvennlig engangspose. Dette produktet inneholder ingen ingredienser som er klassifisert som farlige. Vårt oppdrag er å forvandle en ubehagelig avhending og gjøre det til en trygg opplevelse. Det er enkelt å bruke, diskret, og gir deg følelse av renslighet og brukervennlighet. Disse posene er laget for å gjøre det enklere for kvinner å bruke bind.

Det er på tide å si farvel til stress og oppstyr som avhending av produktene dine kan forårsake og si hallo til vårt produkt. Husk at små handlinger kan forandre verden. Ved å gjøre noen av dine daglige vaner mer miljøvennlig, kan du utgjøre en forskjell.

Når det kommer til hygieneprodukt, passer ikke en pakkestørrelse for alle situasjoner. Zonai vet dette, og har derfor utviklet flere brukervennlige pakkestørrelser.

Wrap it – poser vil være i stand til å gjøre kvinner friere og støtte deres behov som avhenger av situasjonen. Hun gjør det beste valget for seg selv.

For reise – 1 bind pakke i lommestørrelse

For fotturer – 2 binds pakke i lommestørrelse

Til hjemmebruk – 4 binds pakke i kompakt størrelse

Økonomipakke – 8 binds pakke