‘No waste’ kampanje i en park nær deg

WRAP IT

Vi har nå startet opp kampanjen ‘no waste’, og vi markerer den med å komme til en park nær deg for å plukke den ren for søppel. Dette er vårt bidrag til byens innbyggere.

ZONAI tar samfunnsansvar på alvor.

Vi er frivillige og vi inviterer flere, for eksempel deg, til å dele med oss ​​opplevelsen av teamarbeid, ha det gøy og lære hvordan man kan holde byen ren.

I løpet av et par timer vil opplevelsen være over. Men, vi har forpliktet oss til å donere noen timer hver siste fredag i måneden flere måneder fremover.

Små handlinger kan resultere i store gevinster. For eksempel at en ren park vil fremstå som mer attraktiv for å leke i gresset og vil gi gledelig opplevelse for mange, både store og små.

Vi har ikke noe annet utstyr tilgjengelig enn bare søppelposer og våre hender. Men ikke være redd, du vil kunne benytte vår Wrap it for å pakke vekk litt mer ekkel avfall.

Vi inviterer deg til å bli med oss ​​hver siste fredag ​​i måneden klokken 16.00, og vi er ferdig før klokken 18.00.

Rydde i byens parker gjør vi med glede.

Det er en fin måte å engasjere nye mennesker i vår Wrap it-fellesskap og fortelle mennesker om vårt arbeid og produkt.

Vi inviterer spesielt våre aller minste kunder; barn og ungdom. Wrap it er et praktisk tilbehør for unge jenter som nærmer seg fruktbarhet og for mødre som står overfor problemer med hvordan de kan avhende brukte bleier diskret. Det føles godt å kunne møte mennesker med slike behov.

Så, hvis du ser denne T-skjorten i nabolagsparken, bli med oss, få ny kunnskap og bli inspirert!