”No waste” i Sofienbergparken

«Walk like we talk»

Med ”no waste” aksjonen ville vi i Zonai komme nærmere hverandre som kollegaer, bli bedre kjent med våre kunder og gi vårt bidrag til sårbare områder i Oslo. Ønsket om å gjennomføre aksjonen kom til oss organisk – vi føler at Oslo parker har behov for det.

Vi er opptatt av at vi «walk like we talk». Filosofien i vårt selskap er å gi opplæring og inspirasjon til å ta vare på hverandre og miljø, samtidig som vi gir kvinner et bedre valg for å avhende menstruasjonsbind diskret og miljøvennlig.

Vår opplevelse av aksjonen var bedre enn vi kunne forestille oss. Mennesker i parken og foreldre til barn vi har engasjert inn hadde tid til å snakke med oss, lot oss ta bilder og roste vårt tiltak. Våre små helter, barna, viste åpenhet, engasjement og kastet seg inn i plukkeoppgavene med nysgjerrighet om hva som kan finnes på gresset i parken og som ikke tilhører der.

Etter allerede å ha satt opp dato for vår ”No waste” aksjon på fredag, fikk jeg øye på ny trend som heter Plogging: Løp og plukk søppel samtidig. Det viser seg at trenden har blitt en bevegelse i Norge, og det meste foregår i nord. I støy fra arbeid, gjøremål og planer har denne trenden gått forbi meg.  Kanskje dette er noe vi gjennomfører i fremtiden.

Takk for parking:-)